RU
 



















































Саджанці винного винограду

Саженцы винного винограду можуть здатися рідкістю на ринку України. Так що даний вид рослин дуже сильно піддається впливу навколишнього середовища, мало хто прагне зайнятися вирощуванням вироба для бізнесу. Ми розуміємо, що наші клієнти зацікавлені в високому видобутку та низьких рисках, тому співробітники «Північне виноградарство» присвятили своє час розробці нових, більш стійких сортів.

Саджанці винного виноградуРекомендуємо ознайомитися з різноманіттям саженців винного вина на офіційному сайті нашої компанії. У каталозі відзначені як столові, так і технічні сорти, щоб клієнтам було простіше зробити правильний вибір. Помимо традиційних сортів ми надаємо широкий вибір серед гібридних рослин - вони мають більш високі характеристики і абсолютно безпечні для споживача. Зверніть увагу, що в садовому центрі можна замовити саженці не тільки винного та столового винограду, а й універсальних видів. Іх особливість полягає в тому, що вони поєднують у собі як смакові якості столових сортів, так і стійкість до механічних пошкоджень і паразитам від технічних. На офіційному сайті підприємства викладена вся інформація про утилізацію рослин. Стоит відзначити, що окрім дворічних саженців винограду винного в каталог присутні ягідні та плодові саженці. Також у вас є можливість замовити декоративні рослини, які прикрашають ваш будинок.

Если вы впервые беретесь за вирощування виростів на промислових масштабах, рекомендуємо зв'язатися з нашим менеджером. Ми відповідаємо на питання і надаємо вибір, якщо вам потрібні саженці винограду, столових або технічних сортів. Високе якість ягід та стійкість саженців гарантуються.

З нами співпрацює велика кількість великих постачальників рослинної продукції України. Ви можете стати одним з них - потрібно лише зв'язатися з нами по телефону, номер якого вказаний на офіційному сайті садового центру. Вибирайте два роки міцні саджанці від винного або столового винограду від учасника виставок сільського господарства.

Кошик
Товарів: 0
На суму: 0
Перейти до замовлення