RU
 



















































Розплідник сад виноград

Розплідник сад виноградМало хто в нашій країні не любить виноград. Ця рослина, а точніше її ягоди, полюбилися нашим людям дуже сильно, користуються неймовірною популярністю. Щаслива та людина, котра має можливість вирощувати виноград вдома. В такому випадку насолоджуватися смаком улюблених ягід можна абсолютно безкоштовно. Та ще можна не боятися, що вирощені плоди були з порушенням правил безпеки. Щоб бути впевненим, що їжа не містить в собі шкідливих речовин, таких як пестициди, нітрати та інше, потрібно виростити її своїми руками.

З чого почати цю непросту на перший погляд справу – вирощування домашнього винограду. Перш за все потрібно купити хороші саджанці улюбленого сорту. Зробити це можна в спеціалізованому розсаднику. Сад, виноград в якому буде рости, не обов'язково повинен бути дуже великим. Рослина ця гарна тим, що не потребує багато місця. Вертикальна арка відмінно підійде для винограду. У розпліднику і саду саме так (вертикально) ця культура найчастіше і вирощується. Часто можна зустріти також арки у вигляді дуги. Така арка займає більше місця, але не на землі, а в повітрі. Під виноградною аркою можна посадити інші рослини, яким потрібна тінь.

Приїжджайте в наш розплідник (сад)! Виноград у нас можна купити по чудовій вартості.

З нами співпрацюють ті садівники, яким потрібен дійсно хороший виноград. Ми суворо стежимо за чистотою сорту. Купуючи у нас рослини, Ви неодмінно отримаєте на руки те, що було потрібно. Ми продаємо виключно здоровий і здатний до активного плодоношення виноград. У розпліднику (сад. центрі) нашому можна купувати рослини без ризику. Наш розплідник (сад) виноград продає на всій території України. Ті, у кого є можливість приїхати, можуть купити саджанці на місці. Ті, у кого такої можливості немає, можуть замовити доставку Новою поштою.

Плануєте посадити виноград? Розплідник, сад. центр «Північне виноградарство» готовий запропонувати Вам кращі саджанці по доступній ціні.

Кошик
Товарів: 0
На суму: 0
Перейти до замовлення