RU
 



















































Лохина Дюк саджанці купити

Лохина Дюк саджанці купитиВсі сорти лохини гарні по-своєму. Але є один сорт, який має максимум позитивних якостей. Йдеться про лохину Дюк. Саджанці такі купити хочеться все більшій кількості садівників. А все тому, що ця ягідна рослина відрізняється стійкістю до морозів і хвороб, а також високою плодючістю. Дюк – рекордсмен за термінами дозрівання серед сортів. Всього за півтора місяці з квіточок виходять вже зрілі ягідки.

Дуже надійною і продуктивною славиться серед садівників лохина Дюк. Саджанці купити напевно порекомендує той садівник, який вже знайомий з цим сортом особисто. Такий посадковий матеріал і справді буде чудовим надбанням. Але тільки, якщо власник саджанця зможе організувати для нього правильні умови. Будь-яка рослина потребує постійного догляду та уваги людини. Лохина Дюк, саджанці якої купити можна в нашому садовому центрі, винятком не є. Їй коректний догляд теж, без сумніву, потрібен. Але нічого складного рекомендації по вирощуванню не передбачають. Добре дренований грунт, своєчасний полив, грамотне формування куща – це головні вимоги. Особливу увагу потрібно приділити складу грунту і вибору добрив.

Вам теж сподобалася лохина Дюк? Саджанці купити Ви зможете в нашому центрі по приїзду або віддалено.

Лохина – рослина цінна, а плоди її – смачні і корисні. Ця рослина точно варта уваги кожного садівника, що займається ягідними культурами. Кожен сорт може стати об'єктом захоплення. І все ж, особливою любов'ю користується лохина Дюк. Саджанці купити напевно буде не проти багато хто. Здійснити покупку такого посадкового матеріалу можна в нашому розсаднику.

Потрібна лохина Дюк? Саджанці купити за хорошою ціною пропонує наш розсадник.

Кошик
Товарів: 0
На суму: 0
Перейти до замовлення