RU
 



















































Дворічний саджанець винограду

Вирощувати рідкісні гібридні форми винограду з насіння вже давно не вигідно. Темп життя прискорюється, населення зростає, а разом з ним і потреби. Наш садовий центр займається вирощуванням різних культур рослин як для корпоративних клієнтів, так і для приватних осіб. Ви можете замовити лише кілька кущів столового сорту винограду для красивого зовнішнього вигляду саду за заміським будинком або для виготовлення родзинок і домашнього вина для себе і друзів. Але якщо Ви займаєтеся виробництвом продукції та потребу в якісній сировині, у Вас є можливість звернутися до нас з великим замовленням. Дворічний саджанець винограду швидко звикне до нової грунті і не потребують особливого догляду. Ви можете не побоюватися за рослини, так як ми зміцнюємо їх за допомогою сучасної техніки догляду.

Дворічний саджанець виноградуПропонуємо Вам ознайомитися з асортиментом нашої компанії, щоб вибрати саме те, що підійде саме Вам. Ми вирощуємо не тільки винні і технічні сорти винограду - дворічні саджанці столового рослини теж дуже популярні серед наших клієнтів. Крім традиційних сортів Ви можете також вибрати гібридні саджанці. Для кожного доступного сорти ми виклали детальну інформацію на офіційному сайті. У Вас є можливість порівняти характеристики дворічних саджанців різного виду винограду, щоб вигідно вкластися в бізнес. У нас також можна замовити вже вегетирующие рослини, щоб не чекати врожаю. Для прихильників гідропоніки доступні всі сорти винограду з відкритою кореневою системою. Ми надаємо дбайливу, але своєчасну доставку товару в будь-якій кількості. Рекомендуємо також вивчити каталог та інших товарів, крім саджанців дворічного винограду. Вибирайте серед різних плодових і ягідних. Замовити можна як яблука, так і більш рідкісні плодові саджанці, як актинідію або айву.

Якщо у Вас є питання з приводу догляду за рослинами, просто зверніться до менеджера компанії по телефону, номер якого вказаний на офіційному сайті «Північне виноградарство». Наші постійні клієнти отримують поставки винограду за спеціальними умовами. Ви можете приєднатися до них і укласти довготривалу взаємовигідну співпрацю з нами. Якщо Вас цікавить дворічний саджанець винограду, просто замовте його по телефону і ми приймемо Ваше замовлення.

Рекомендуємо вибирати вже зміцнілі зрілі саджанці винограду. Дворічні рослини не так сильно піддаються хворобам, вони простіше переживають доставку і не потребують тривалого періоді звикання до нового місця. Такі рослини швидко приживуться і почнуть давати врожай.

Кошик
Товарів: 0
На суму: 0
Перейти до замовлення